top of page
Mitsubishi_Electric_logo.svg.png
Mitsubishi Electric SOLID är en kompakt väggmodell, en luftvärmepump perfekt för villan, sommarstugan eller garaget. Behöver du värme i sommarstugan så är SOLID den perfekta lösningen för just dig. Med en hög energieffektivitet med ett SCOP på 4,7 ser SOLID till att du får 4,7 gånger mer värme per Kr jämfört med ett vanligt el-element. SOLID har förbättrade luftriktare. Det betyder att den kan på ett bättre sätt dirigera luftströmmar och sprida värmen i huset. Eldar du i t.ex. en kamin kan SOLID även hjälpa dig att sprida värmen tack vare sitt fläktläge. SOLID har dessutom en otroligt låg ljudnivå på 19 dB(A), så pass att den kan jämföras med ljudet från en viskning. Med det nya köldmediet R32 gör du miljön en tjänst då det har en mindre miljöpåverkan än sina föregångare. Med inbyggd WiFi kan du lätt styra SOLID med vår MELCloud applikation. Oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande.
Pris från 12800 kr

Mitsubishi AP Solid 25 och 35

MFZ-KJ_GreenRoom_Cat.jpg

Mitsubishi KJ 25 och 35 Golv Model

Värmepumpen har specialutvecklade fläktblad, som sprider värmen effektivt i hemmet. Fläktbladen är också utvecklade för att få så låg ljudvolym som möjligt. Mitsubishi Electric golvvärmepump har en ljudnivå på låga 19 dB(A). Mitsubishi KJ35 innehåller revolutionerande Hyper Heating, som ser till att värmepumpen ger en jämn värme, även vid låga temperaturer. Mitsubishi golvvärmepump levererar värme ändå ner till -25°C. Den är mycket effektiv och har hög kapacitet. Den är dessutom utrustad med underhållsvärme vilket innebär att den lämpar sig för fritidshuset.
Pris från 13300 kr
Mitsubishi Electric KJ25 och KJ35 är en diskret golvärmepump, som smälter in i sin omgivning. Värmepumpen kan delvis byggas in i väggen för att döljas ytterligare. Den är dessutom ovanligt tyst med 19 dB(A). Golvvärmepumpen från Mitsubishi Electric är diskret. Den ser ut som ett vanligt element. Den passar bra in i hemmiljön. Genom att värmepumpen inte hamnar ögonhöjd, försvinner den lättare från medvetandet och blir en del av husets inredning. Med Mitsubishi Electric KJ25/35 får du en ovanligt tyst värmepump.
MFZ-KJ_Dining_HyperCore.jpg
Pressbild-MSZ-LN-1024x342.jpg
Mitsubishi Electric HERO 25/35 är värmepumpen som dominerar värme och kyla. Denna värmepump är här för att styra över ditt hems komfort efter dina behov. Men HERO ger dig inte bara värme när du behöver eller kyla en varm sommardag. Värmepumpen har även egenskaper som I SEE Sensor, Night Mode och WiFi som gör den till vardagshjälten du behöver.
HERO har en hög energieffektivitet med A+++ i average region och A+ mätt i kall region, vilket ger dig en märkbar hög besparing. Dessutom har den ett SCOP på 5,2 vilket innebär att för varje kW den drar så levererar den 5,2 gånger så mycket i värme vilket kan jämföras med ett el-element som har SCOP 1, d.v.s. 1kW in 1kW ut. Dessutom ger HERO dig trygghet genom sin garanti på 5 år. En unik funktion är Nattläget som innebär att ljudnivån på utomhusdelen sänks med hela 3dB vilket gör den nästan ljudlös.
Kontroll.gif
luftvarmepump-mitsubishi-hero-ln25__49c3

Mitsubishi HERO LN 25 och 35

Detta gör HERO till en utav marknadens tystaste värmepumpar. HERO har även testats ned till minus 35 grader på oberoende testlaboratorium för att säkerställa att den klarar av extrema temperaturer. HERO kommer med en inbyggd WiFi som du lätt kan styra med vår MELCloud applikation, oavsett om du är hemma i soffan eller är ute på resande fot.
Pris från 14300 kr 
Mitsubishi Electrics värmepump MXZ Duo och Trippel innebär en oöverträffad flexibilitet vad gäller ett rum anpassat inomhusklimat. En enda utomhusdel kan kopplas till inte mindre än tre inomhusdelar med möjlighet till många individuella inställningar. Vår Multi Split-lösning ger dig oslagbar komfort i kombination med en mycket god driftsekonomi.
Därtill kan man fritt välja mellan olika modeller av inomhusdelar såsom vägg-, golv-, tak-, kassett-, och kanalmontage. Allt för att få bättre spridning av luften och ökad flexibilitet och komfort. Detta passar utmärkt i större utrymmen eller när man har behov av värmepump i flera rum. Med vår app MELCloud kan du enkelt kontrollera din värmepump i realtid. Oavsett om du är ute på språng eller kopplar av i soffan. Eventuella fel på anläggningen kommer även att visas i din display och på maskinen när din anläggning är uppkopplad mot MELCloud. 
Multisplit-2.png

Mitsubishi MXZ Multi System

RAC.png
Luft-luftvärmepumpen MXZ Multisplit är byggd och utvecklad för vårt kyliga och hårda klimat i Norden. Den klarar att hålla ditt hem varmt och behagligt även under de kallaste dagarna och klara kylan ner till -20 °C. Med en luft-luftvärmepump från Mitsubishi Electric får du energisnål luftkonditionering på köpet. Modeller med flera innedelar är extra vanliga hos kunder som letar efter effektiv AC, eftersom de på ett bra sätt kan ge kyla till flera våningar, i flera sovrum eller utrymmen som på andra sätt är separata från varandra. Med en innedel i varje utrymme kan du anpassa kylan och säkerställa ett behagligt inomhusklimat i husets olika hörn. 
Mitsubishi Electrics klimatprodukter har modern design, högsta kvalitet, lång livslängd och överlägsen driftsekonomi och sänker dina energikostnader i många år framöver. På din luftvärmepump följer också 5 års garanti.
Pris från 22900 kr 
mxz-flöde-1.png
bottom of page