top of page
Kaisai-Logo-1024x259_edited.jpg
Med Kaisai AC 9, 12 eller 18 får du mycket luftkonditionering för pengarna. Denna lilla maskin är inte bara effektiv på att kyla, utan du får även WiFi-styrning och en fjärrkontroll med temperatursensor. Fjärrkontrollen som följer med är en riktigt smart fjärrkontroll. Med den ställer du enkelt in den temperatur du vill ha i ditt hem. Kaisai AC 1har WiFi som standard och därför kan du på ett enkelt sätt styra din AC via din mobil eller surfplatta. Är du exempelvis på jobbet, kan du på distans ställa in en temperatur så att ditt hem är svalt och skönt när du kommer hem. Smidigare än så blir det inte!
Pris från 5900 kr
Kaisai-one.png

Kaisai AC 9, 12 och 18

kaisai-fly-rum_2.png

Kaisai AC 9, 12 och 18

Fjärrkontrollen som följer med Kaisai, är en riktigt smart fjärrkontroll. Med den ställer du enkelt in den temperatur du vill ha i ditt hem. Den multifunktionella fjärrkontrollen har även har även användbara funktioner så att du med ett knapptryck kan ställa in din AC på självrengöring (Self clean), underhållstemperatur på 8° C (Heating 8° C) och sist men inte minst, en inbyggd temperatursensor (Follow me). Med denna smarta funktion, kan du flytta runt fjärrkontrollen för att anpassa temperaturen efter där den är.
Kaisai AC är en mycket energieffektiv AC som med energisparande teknik gör det möjligt att köra din AC i ett ekoläge. I och med detta kan du spara upp till 70% av energin i jämförelse med drift i vanligt läge. Dessutom har klimatanläggningen ett brett spektrum av drifttemperaturen och klarar att kyla de riktigt varma dagarna.
bottom of page