top of page

Våra tjänster

Funderar du om den bästa lösning till din bostad? Är värmepumpar sparsam? Vilken luftvärmepump passar bäst till ditt hus?

 

Behöver du hjälp med installation av din luftvärmepump? Om det är så du är på rätt plats. En bra gjord installation betyder...

Har du en luftvärmepump installerad mer än 2 år sedan? Det är dags att serva den då! Enligt flesta tillverkarens rekommendationer är det bästa att ...

 

 

Din värmepump gnisslar på innedel eller utedelen? Den ger inte tillräcklig med värme eller kyla? Vi kan reparera det. 

 

 

Services
About

Vem är vi

Lång arbetserfarenhet, nöjda kunder och bra kvalitet på båda jobb och värmepumpar. All Värmepump Service-AVPS bjuder sina kunder proffesionellt arbete och hög kvalitets värmepumpar. Tack vare vår nöjd-kund-garanti så finns det ingen anledning för oss att ha mindre än 100 % nöjda kunder.

Vi har tillgång till alla berömda och Nordisk anpassad värmepumpar, bl.a Toshiba, Panasonic, IVT, Samsung, Mitsubishi, Daikin, Fujitsu, Bosch, mm.

Självklart vi är ett certifierad och auktoriserad företag enligt EU F-gas förordning 2015/2067 samt Svensk kylnorm SFS 2016:1128.

 

Vi Kan Värmepumpar

 

Nöjda kunder

kom på utsatt tid, var vänlig, gratis hembesök innan vi bestämde oss stod för allt som vi kom överens om gjorde ett snyggt arbete.

Bengt-Åke Levin

Snabb kontakt och ett fint hantverk. Det kändes att man gjort detta för med att montera luftvärmerpumpar! Tackar! :-) Rek!

Per Åsberg

Kontakta oss

Tel
Epost
Adress

073 581 7401

Vårvägen 65

19468 Upplands Väsby

Måndag till fredag

8:00-17:00

Lördag 9:00-16:00

Söndag Stängd

Gilla oss på Facebook
Företaget innehar F-skatt 
  • Facebook Social Ikon
Få gratis offert inom kort

Namn *

Telefon *

Adress och Ort *

Epost *

Rubrik

Meddelande

Tack! Vi återkommer snarast till er

Omdöme
Contact
bottom of page