top of page
2000px-Fujitsu-Logo.svg.png
Fujitsu KM 9/12 är speciellt tillverkad för att klara av vårt nordiska klimat och har en imponerande hög värmekapacitet som klarar av att ge värme, trots utomhustemperaturer ända ner till -30°C. Vid temperaturer på -25 ger Fujitsu KM nästan 3 kW värme. Genom ett speciellt avfrostningsprogram med fyra olika avfrostnings-kriterier kan du dessutom förbättra energieffektiviteten ytterligare och minska på dina energikostnader. 
Värmepumparna i Fujitsus KM-serie har en extremt god energieffektivitet, där samtliga värmepumpar uppnår energiklass A++ i kyldrift. Detta tack vare den effektiva DC rotary-kompressorn, en expanderad yta på värmeväxlare och en innovativ inverterstyrning, vilket gör att energin kan utnyttjas mer effektivt. Fujitsu KM är driftssäker, energibesparande och en säker investering som både reducerar energiförbrukningen samt förbättrar komforten. KM serien använder den nyaste köldmedium R32. 
Pris från 10900 kr 
fujitsu-09-km-slim-1-m__f834d2e4-0e61-4c

Fujitsu 9 och 12 KM

Fujitsu LF 18 och 24

img-0000-split-wall-lfca-asyg18-24lfca-0
Fujitsu LF 18 och 24 är marknadens allra kraftigaste inverter. Med en inverterkompressor anpassas effekten efter det aktuella behovet, samtidigt som Fujitsu  18 eller 24 LF har en värmekapacitet på höga 9 och 10,6 kW. Fujitsu LF är helt enkelt luftvärmepumpen för dig som behöver mycket värme. 

Nya Fujitus LF 18/24 har ett luftflöde som anpassas efter luftvärmepumpens olika funktioner. Vid värme trycker den kraftfulla värmepumpen värmen nedåt, så att den sprids längs med golvet. Tack vare den kraftfulla fläkten sprids värmen långt och stiger sedan uppåt och blandas med luften i huset.

Vid luftkonditionering sprids kylan istället rakt ut, så de boende slipper att hamna mitt i draget. Genom att samarbeta med naturlagarna uppnår Fujitsu LF en optimal luftspridning. Luft-luftvärmepumpen känner konstant av förutsättningarna i rummet och anpassar luftflödet därefter.

Pris från 19900 kr

bottom of page