top of page
DAIKIN_logo.svg.png
Med en av Daikin luft/luftvärmepumpar kan du sänka dina uppvärmningskostnader avsevärt samtidigt som ditt inomhusklimat blir bättre. Daikins nya serie luft/luftvärmepumpar använder det miljövänliga köldmediet R32, har mycket bra verkningsgrad och energiklass upp till A+++. Vi kan erbjuda ett flertal olika modeller både väggmodeller och golvmodeller. Samtidigt Daikin Multisplit är en effektiv, enkel och trygg lösning för ditt hem. Med den kan du koppla upp till fem inomhusdelar till din utomhusdel. Med et multisplitsystem kan du ansluta upp till fem inomhusdelar till en utomhusdel. Detta sparar både pengar och utrymme. Dessutom kan alla inomhusdelar styras individuellt.  
 
Pris från 22900 kr 
Värmepumpar Daikin i Stockholm

Daikin Duo M2 och M3-R

Rubrik 6
Solo-XRH.jpeg

Daikin SOLO XRH 25 och 35

Luftvärmepump Daikin Solo XRH25/35 är en smidig luftvärmepump som ger en skön och behaglig värme i ditt hem under kalla vinterdagar. Luftvärmepumpen är lätt att placera ovanför de flesta ytterdörrar då den endast är 293 mm hög och med sin långa kastlängd, sprider sig luften på ett effektivt sätt.
Daikins unika avfrostningsteknik gör att luftvärmepumpen inte behöver avfrostas lika ofta som andra värmepumpar. Vid -15°C kan det gå upp till tre timmar mellan avfrostningarna då luftvärmepumpen endast avfrostar när det behövs. Daikin Solo XRH25/35 är utrustad med ett hängande värmeväxlarbatteri och blir därmed mer energieffektiv, då det inte behövs någon strömslukande värmekabel i utedelen. Luftvärmepumpen är försedd med det innovativa titan-apatitfilter som avlägsnar bakterier, mögelsporer och virus från din inomhusluft på ett effektivt sätt. Mikrofiltret renar även luften från damm och pollen.
Med Daikin C35-R får du en mer behaglig och hälsosam inomhusluft tack vare att Daikins Flash Streamer bryter ner skadliga partiklar såsom kväveoxider, mögel, virus och allergener. Lukter bryts ner av ett fotokatalytiskt filter med titanapatit och resultatet blir en mer hälsosam miljö i ditt hem. Daikin C35-R har även den högsta energiklassen A+++ samt 5,1 i SCOP-värde, vilket betyder att du får mycket värme till lägre kostnader. Daikin C35-R är så tyst att den knappt märks och är en av de tystaste värmepumparna på marknaden. Det går även att ställa in ett extra tyst läge som med fördel kan användas under natten. Luft-luftvärmepumpen känner av om det är någon i rummet med hjälp av "Intelligent eye" och går automatiskt in i energisparläge när rummet är tomt, vilket gör att du sparar energi. När någon vistas i rummet, riktar Daikin C35-R bort den utblåsande luften och ni slipper på så vis obehag med drag. Denna funktion går att stänga av. Med sitt 3D-luftflöde, som har både horisontell och vertikal autoswing, sprider sig den varma luften åt alla håll i rummet. Daikin C35-R är utrustad med inbyggd WIFI funktion. 
Pris från 14990 kr
luftvarmepump-daikin-c35-r-__cc728c4c-7d

Daikin Caldion 35-R

bottom of page